Kyllä meikäläisellä on vikaa päässä, kun aina huonoilla keleillä pitää alkaa siivoamaan, luuttuamaan ja pesemään mattoja :) Nyt ei tosin sada, mutta aamuisin on kastetta maassa, koirien tassut märkiä ja likaisia. No en vaan kestänyt katsella noita likaisia mattoja ja nyt on pesukone pyörinyt taukoamatta. Toivottavasti saan matot jollain keinoin kuiviksikin.

Eilen leivoin tämän syksyn ensimmäisen omenapiirakan, osa kaupasta ostettuja omenoita ja osa valkeita kuulaita. Meillä on tasan yksi omenapuu, valkea kuulas. Hyviä syöntiomenoita, mutta pudottuaan pilaantuvat hetkessä ja niinpä päätin heittää niitä omenapiirakkaan. Reilu kuukausi tuli tiukasti karpattua, mutta nyt sorruin taas hiilareihin, harmittaa. Hyväähän tuo piirakka kieltämättä oli :)

14224774_10154450969727418_8752371516270

Lapsille olen saanut nyt sukkia ja lapasia tehtyä, nyt on kaksi isoa laatikollista täynnä sukkia ja lapasia,isoja ja pieniä, en tiedä mihin niitä alkaisi lahjoittamaan. Sukkia on niin paljon, etten koskaan saa niitä kaikkia itse kulutettua loppuun.

006.jpg

Vuosikausiin en ole itselleni tilannut ainuttakaan lehteä, mutta nyt liityin Novita-klubiin ja tilasin samalla lehden. Aivan ihania neuletakkien, puseroiden ym. ohjeita lehti täynnä. Tässä mietinkin jos alkaisin jotakin muuta välillä neulomaan, kun noita ainaisia sukkia ja lapasia. 

002.jpg

Manta odottaa edelleen pesua, alkaa päivät käymään tässä vähiin, ennen lauantain näyttelyä...