Mukavan rapsakka pakkaskeli ollut pari päivää ja lisää luvassa. Ainakin ensiviikkoon saakka on tänne luvattu -15-25 pakkaslukemia. Muuten ihan sama mutta koirat ei meinaa saada puhtiaan pois ulkona kun varpaita palelee :) Ja tuntuu että alkaa huusholli viilentyä kun ei tuota ilmalämpöpumppua kannata pitää päällä juurikaan yli -15 asteen pakkasilla.

Barffaus sujunut muuten aikalailla hyvin mutta paskansynti jatkuu, tiedän että tytöt niin tekevät mutta poikia en ole vielä siitä hommasta kiinni saanut. Ikinä aiemminhan ei ole tuollaista ongelmaa ollut ja se ilmeni nyt barffauksen myötä. Tänään kävin tuolla "barffi"-kaupassa ostamassa broilerinselkiä ja sieltä sain ohjeen kokeilla lisätä kasvissoseen määrää. Ananastakin nuo on nyt aamuruoan seassa saaneet mutta ei se ainakaan vielä ole auttanut. No lauantaina olen menossa kaverin luo barf-luennolle, jospa sieltäkin saisi jotakin vinkkejä. Toinen tylsä juttu on se että Peikko lopetti siipien ja kaulojen syönnin ja sille on nyt annettava jauhettuja versioita. Hampaiden takia olisin halunnut sen luita pureskelevan mutta saattaahan se olla että juurikin tuosta pureskelusta on sen vanhat hampaat kipeytyneet, kuka tietää....

Posti toi tänään postiosoitekortin ja postissa olisi noudettavissa paketti, lähettäjänä Showlink ja sisältönä Voittaja 2011 palkinto..........outoa. Kyllä minä nimittäin sieltä näyttelystä olin kaikki mahdolliset palkinnot hakevinani. No huomenna on mentävä käymään postissa, sittenhän sen näkee mitä siellä paketissa on.