Siis hitto minkälaisen karvattoman koiran kanssa olen huomenna lähdössä näyttelyyn...koko ajan mietin jäänkö kotiin vai mitä teen. Eikä siinä mitään mutta kun tuo sama karvaton luontokappale on ilmoitettu moneen muuhunkin näyttelyyn tälle syksylle. No kai se on nyt vaan lähdettävä sillä mielellä liikkeelle että otetaan ihan harjoituksen kannalta nämä näytelmät. Iso raha kun on maksettu niin käydään nyt kääntymässä, ei kuitenkaan ihan mielettömiä kilometrejä tarvitse ajella kun aika lähellä kaikki näyttelyt on. Kyllä se vaan niin on että turhia on öljyt, biotiinit tai muutkaan vippaskonstit, turkki tulee ajallaan. Se on täälläkin todettu jo niin moneen kertaan :D

Töissäkin palaillaan normaaliin arkeen kun oma rakas "kesätyttöni " oli tänään viimeistä päivää töissä. Tämä sama tyttö on ollut minulla kesäisin tuuraamassa jo monena vuotena ja talvisinkin tarpeen tullen. Ihana kun ei tarvitse aina jollekkin uudelle töitään opettaa. Tosin uuden työparin sain viime viikolla ja hänelle on tietty kaikki uutta ja opeteltavaa, ennenkuin iso talo ja talon tavat tulee tutuiksi. Kivalta työkaverilta vaikuttaa joten eiköhän meillä ihan kivoja työhetkiä ole edessä.

Nyt saunan lämmitykseen ja sitten ajoissa nukkumaan. Kaikki valmiina aamua varten, eikä tarvitse edes kamalan aikaisin lähteä kun on vaan reilun tunnin ajomatka Kouvolaan.