Siis syyskuun puolessa välissä jo mennään, miten menee aika vauhdilla. Kolme kuukautta ja joulu alkaa kolkuttelemaan ovelle. Vettä sataa ja kaikki illat on taas mennyt täällä kotihommia ja siivoiluja hoidellessa. Viikonlopuksi on luvattu vähän parempaa säätä, toivottavasti sateet loppuu....

Arttu pitäisi pestä että saa siitä irti loputkin karvat, kaikki pohjavillat on nimittäin ihan irti. Kun ei ole enää näyttelyitäkään niin nyt on hyvä se pestä ja ottaa karvat pois, pääsee kasvattelemaan uutta. Riinellä on onneton turkki ja mietin että alanko sitäkin nyt pesemään kertaviikkoon että saisin sille marraskuulle turkkia lisää, pariin pentunäyttelyyn jos sen ilmoitan. Ja taidanpa sen ilmoittaa messariinkin toiselle päivälle kun sinne kuitenkin olen lähdössä.

Kasvihuoneessa on vielä tomaatteja ja joka päivä sieltä muutaman kypsän käyn hakemassa. Parvekkeella olevassa amppelissa on todella paljon raakileita ja ajattelin että nostan koko amppelin tänne sisälle jonnekkin roikkumaan, jos vaikka sitten kypsyisivät kunnolla. Ja kai nuo raakileet kypsyy täällä sisällä vaikka vaan napsisi ne johonkin lautaselle kypsymään.

Tuntuu Riinen yläkulmurit nyt olevan niin tiukassa että voi hitto jos taas sen kanssa tulee lääkärireissu. Tosin nuo yläkulmurit joutaa kyllä olemaan suussa vähän kauemmin kuin alakulmurit, kun ylhäällä ne ei niin helposti saa pahaa aikaiseksi. Ollaan kiskottu, revitty ja roikuttu mutta kulmurit on ja pysyy :)

Äsken kasvihuoneesta keräämäni sato.

Pari kuvaa pienestä sohvanvaltaajasta.