Lyhyt työviikko takanapäin ja hyvä niin, kyllä olenkin ollut jo ihan poikki. Kiireemmät" paniikkikuukaudenvaihdevuodenvaihde" hommat selätetty ja tästä on hyvä jatkaa.

Kotona ollut rauha maassa nyt pari päivää ja hyvä niin. Veetillä ollut vaan vatsa nyt sekaisin ja sitä Attapectinillä nyt lääkitään. Mietin tänään että kyllä on sievoinen summa mennyt koirien lisäravinteisiin ja lääkkeisiin kuukauden sisällä. Veetille Serene UM ja Stomax, Peikolle Clucosamin, Norocarp ja antibiootit ( nimeä en muista ), Riinelle Nokkos-selja uute jnejne. No tosin nuo syövät ihan perus edullista kuivanappulaa jatkettuna kennelrehun lihoilla tms. joten sen minkä ruokinnassa säästää, muissa menettää...:D Eipä silti, mitäpä ei noiden eteen tekisi, ihan kaikkensa varmaan ja mieluummin itse syö huonommin kunhan lapsilla ja koirilla on kaikki ok.

Siitä tulikin mieleen että nuoremman pojan tyttökaveri Jasmi sai eilen ajokortin ja nyt on heilläkin mukava kun pääsevät liikkumaan paremmin, kohta ovatkin kai tulossa poikkeamaan. Ja vanhempi poika tyttöystävineen onkin täällä nyt  parhaillaan saunomassa, mukavaa kun jaksavat poiketa meitä täällä katsomassa .

Tänään tein ensimmäisen kerran eläissäni täytettyjä paprikoita ( olen niitä kyllä aiemmin syönyt) . Ja nuo onnistuikin niin hyvin että ne oli aivan mahtavan hyviä. Neljä paprikaa halki ja sisältä puhtaaksi, keitin puolikkaita n, 5 min. Pannulle ruskistumaan 400 g jauhelihaa, sipulia, valkosipulia, mausteita vähän joka purkista ja lopuksi sekaan sinihomejuustoa. Paprikat voideltuun vuokaan, sisukset täyteen jauhelihamössöä ja päälle juustoraastetta. Uunissa 200 asteessa 30 min, ja aivan taivaallisen hyviä !!

Ihanat kolme päivää vapaata tiedossa, eikä mitään suunnitelmia, mukavaa.

 

 

                                                     ***********************************************************************************************************************'

Vielä piti tulla laittamaan pari valokuvaa isästä ja tyttärestä luiden kimpussa. Ihmeellisiä luita myyvät Mustissa ja Mirrissä  kun tää koko meidän lauma on aivan hulluina niihin, Peikkoa lukuunottamatta :) Siis kunnon oikeita luitahan nyö syövät hulluina kaikki mutta näitä ns. tekoluita harvemmiin  .

Arska

Riine

Enkä voi olla lisäämättä tähän loppuun että ihmettelen miten nuo toiset kasvattajat valitsevat uroksia nartuilleen....minä saatan alustavasti kysellä tietoja useammastikin uroksesta reilusti ennen juoksuja mutta siinä vaiheessa kun nartulla on juoksu niin kyllä uroskin on jo vakaasti harkittu ja mietitty, tosin varalla on aina hyvä olla joku jos tulee mutkia matkaan. Tuntuu toisilla mieli muuttuva nvielä muutamaa päivää ennen astutustakin, vaikka kaiken pitäisi olla ok. No tästä oppineena jatkossa minun omistuksesa olevat urokset on saatavilla jalostukseen vieläkin nykyistä tiukemmin kriteerein D