Miten hitossa ottikin voimille tuo sunnuntainen messarireissu. Selkä on ollut aivan poikki ja muutenkin tajuton väsymys päällä. No ihan ei kuitenkaan ole mennyt maatessa vaan maanantaina sain viisi tuntia suttaantumaan shoppailureissulla nuorten Jonin ja Jasmin kanssa. Kaikki joululahjat on hankittuna, tänään piti vielä parit jouluvalot hankkia kun vanhat olikin näköjään rikki. Ulos ostin maanantaina sypressin jonka iskin sinkkiämpäriin tuohon rappusille ja siihen mm. ostin tänään valot. Sisälle ostin "hopeiset" ristikkopallot jotka iskin vanhaan , hyllynpäällä majailleeseen, käyttämättömään boolimaljaan. Sekaan heitin vielä muutaman punaisen kuusenkoristepallon ja voi kuinka kauniisti tuo malja nyt tuolla olohuoneen tasolla valaisee.

Eilen ripustelin keittiöön jouluverhot sekä ikkunalle kynttelikön. Koko eilinen ilta menikin linnanjuhlia seuratessa ja kynttilöitä poltellessa. Luntakin satoi juuri sopivasti, kyllä sitä olenkin odottanut ja nyt on aivan ihana pikkupakkanen ja hieman lunta maassa. Pysyisi nyt vaan pakkasen puolella kun on niin puhdasta taas vaihteeksi.

Tänään käytiin Huldan kanssa rokotuksilla, tosin rokotukset onkin voimassa vielä vuoden ja otettiin siis vaan kennelyskärokote kun kerran asemalle asti vaivauduttiin. Noista rokotuksista en tajua enää yhtään mitään kun jonkin valmistajan rokotteet on voimassa kaksi vuotta ja jonkun toisen valmistajan kolme vuotta, itse olen ainakin nykyään ihan pihalla noista rokotusasioista. No tuli ainakin asia nyt tarkistettua kun sitä juoksua odotellaan ja niitä pentujakin sitten toivon mukaan.

 Jonin ja Jassun kanssa äsken shoppailemassa, tällä kerralla Orimattilan megamyynnissä. Jos joku ohi ajelee niin kannattaa kyllä poiketa www.megamyyntiareena.fi/  , tavara siellä vaihtuu aika ajoin ja joskus saattaa tehdä ihan löytöjäkin.

Nyt pikkuhiljaa saunanlämmitykseen, toinen nuoripari Jesse ja Jessica ovat tulossa saunomaan.

Tässä taas yksi näistä minun tekeleistä :)