Näin sitä ollaan jo elokuun puolella. Koiria on täällä pesty ja trimmailtu nyt urakalla. Huldan olen nyt kolmeen kertaan harjannut ja aina vaan lähtee karvaa, vielä yksi harjaus ja sitten pääsee Huldakin pesuun. Muut onkin jo pesty ja trimmailtu.

Mantan sain pestyä jo alkuviikosta, näyttelypesu huomista Nokian näyttelyä varten tuli tehtyä siis hyvissä ajoin. Yleensä teen näyttelypesun näyttelyä edeltävänä päivänä, karhealle turkille tarkoitetulla shampoolla. Nyt pesin Mantan mustan turkin shampoolla ja epäilin sen tekevän turkista turhan pehmeän, joten siksi aikainen pesu. On muutama päivä aikaa turkin laskeutua ennen kehään menoa. No meillähän ei huomiselta tuomarilta ole mitään saatavissa, koska Manta on aika pulskassa kunnossa. Kyseinen tuomari hakee linjakasta, näyttävää ja hyvin liikkuvaa koiraa, Mantahan nyt ei läskeineen kovin linjakas ainakaan ole. Olen tässä muutaman päivän pitänyt Mantaa hieman pienemmällä sapuskalla että olisin sitä saanut hieman laihtumaan, no ei pelkoa koska tuo peijakas jo yhtenä päivänä oli päässyt livahtamaan ruokatynnyrille. En tiedä paljonko tuo ehti nappulaa huiviinsa vetämään, mutta jonkun verran kuitenkin.

Eli huomenna aamusta auton keula kohti Nokiaa. Auto on pakattu valmiiksi, on telttaa, häkkiä, kumisaapasta, sadetakkia ja vaikka mitä muuta. Eiköhän noilla huominen pärjätä kunhan aamulla muistetaan näyttelykassi papereineen ja eväineen kantaa autoon. Todella kiva pitkästä aikaa lähteä ihmisten ilmoille. Meillä onkin Mantan kanssa nyt näyttelyitä buukattu syyskuun puoleen väliin saakka. Myöhemmälle en ole uskaltanut vielä miettiä mitään, kunnes selviää onko uusi selkäleikkaus jossain vaiheessa syksyä edessä. Ensiviikolla olisi CT-kuvaus ja 22.8 ortopedin aika, silloin sitten saa taas asioihin hieman selvyyttä.

Kävin muuten ostamassa itselleni Apteekista selän tueksi tukiliivin, joka tuntuukin tosi hyvälle. Helpottaa kyllä jonkin verran noita kaikkia miljoonia kipuja, olisi vaan pitänyt tajuta hankkia aiemmin. Toisille kuulemma heti leikkauksen jälkeen suositellaan tuollaista tukiliiviä, vaan eipä minulle kukaan mitään maininnut. Tällaisen hankin, eikä ollut edes kamalan hintainen. http://www.medishop.fi/product/63/selkatuki

Nyt olen muuten aloittanut taas tiukan karppauksen, kaikki sokerit ,viljat ja peruna on pois ruokavaliosta, jospa saisin tuosta karppauksestakin jonkinlaista apua näihin kipuihin ja elimistössä jyllääviin tulehduksiin. Aika näyttää...