On saatu kyllä nauttia nyt tämä alkuviikko auringosta. Yöt on olleet kylmiä, viimeyönä -20, mutta päiväksi on lämmennyt ilma mukavasti. Parhaillaan taitaa lämpötila olla joku -4 paikkeilla ja aurinko paistaa ihan pilvettömältä taivaalta.

Itsellä on ollut nyt reilun viikon aivan kamala yskä ja nuha, eilen kävin lääkärissä ja poskiontelotulehdushan siellä on, eipä siis ihme että on päätä särkenyt viime päivät oikein kunnolla. Tosin päänsärkyä oli jo aiemmin ja lääkäriltä kysyin verenpaineesta ja hänen mielestään se ei ole mitenkään hälyttävä, hyvä siis. Tämä ja huominen on sairaslomaa mutta eipä tässä paljon voi ulkona nauttia lenkkeilystä kun pitäisi nyt vaan yrittää lepäillä. Äsken olin koirien kanssa ulkona ja pokkarilla yritin napsia kuvia, huonolla menestyksellä.

Sen verran kävin tänään kaupungilla että hain Maikin Lemmikkikellarista 30 kg lihoja koirille pakkaseen. Kennel-rehulta saisi hiukan edullisemmin mutta kun sen aikataulut on vähän hankalat näin työssäkäyvälle ihmiselle. Vauhti-Raksun hintojakin katselin mutta ei sielläkään tainnut niin edullista olla kuin tuolla rehuautolla. Puuroa on iso satsi hautumassa uunissa ja jos huomenna jaksaa täytyy poiketa kaupasta hakemassa kasvissoseaineet, tosin näin talvella taitaa saada melkolailla samoilla hinnoilla tuota valmista sosetta. Omatekemään saa tietty laitettua haluamansa ainekset marjoineen päivineen.

Muutama räpsy tältä päivältä, vähän epätarkkoja ovat.

Riine ja Veeti vauhdissa.Riine poseeraa