Eilen käytiin Huldan kanssa ultrassa, valtava pettymys, ei pentuja massussa. Harmittaa ihan älyttömästi vaikka minkä näille mahtaa, ei todellakaan yhtään mitään. Huldalla on niin pitkät juoksuvälitkin että seuraava juoksu on luultavasti vasta joskus marraskuulla. No sitä sitten odotellaan....Toivon nyt todella että Artun morsiammella menee kaikki hyvin loppuun asti ja saadaan sinne mukavia, kauniita Collien alkuja.

No päätin että kierretään nyt sitten näyttelyissä minkä ehditään ja mihin turkki riittää. Hulda ja Onni ilmoitettu Lahteen, Veeti ja Hulda Lappeenrantaan. Veetillä on vielä mahdollisuus yksi Serti napata joten yritetään jos joskus vielä natsaa, valiotahan siitä ei voi tulla mutta so what.

Pakko vaan yrittää tässä eteenpäin vaikka fiilis on aika masentava, uusia suunnitelmia vaan kehiteltävä ja niitä kohti positiivisin mielin.

Pete-Pytonilla oli tänään "ulkoilupäivä" ja pääsi hetkeksi lattialle. Nyt se sitten meneekin reippaana terraariossa edestakaisin, uiskentelee, kiipeilee jne. Pete syo yleensä torstai-iltana, sulattelee muutaman päivän ja sitten lähtee saalistamaan taas kun torstai lähestyy...