Kyllä on masentavaa ja väsyttävää tämä elo taas vaihteeksi. Alkoi näet nuo työt ja kyllä tympii.....No muutaman päivän kun tässä jaksaa niin kyllähän se normaaliarki taas lähtee menemään ja kohta ei muista lomalla olleensakaan.

Täällä ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä, ilmat viileni ihan mukaviksi ja nyt on saatu vettä, ihan taivaan täydeltä tänäänkin. Sain juuri siivottua ja luututtua kämpän kun alkoi vettä tulemaan taivaan täydeltä, no mitäpä siinä muuta kuin hakemaan likaiset koirat sisälle vastapestyyn huusholliin. Mutta mukavahan se on kun ei täällä hommat lopu, ei pääse ihan laiskistumaan :)

Taitaa tuo Hulda tehdä juoksunsa jo paljon ennen loka/marraskuuta joten menee nyt ihan pieleen suunnitelmat taas kerran. Suunnitteilla oli sille pesurumba jonka ansiosta olisi saanut edes jonkinmoisen turkin ja olisi sen kanssa päästy käymään parit Jyväskylän näytelmät marraskuulla. Näyttää vaan nyt siltä että juoksu on lähellä, lenkillä merkkaillaan tämän tästä ja Artun tehtävä näkyy olevan nyt kulkea nenä Huldan takapuolessa koko ajan. Tosin Hulda on aina tehnyt juoksua/merkkaillut viikkokaupalla ennen juoksun alkamista mutta nyt on jo pidempi aika tuota merkkailua takana. Tosin edellisestä juoksusta on vasta 6 kk joten outoa on, normaalit juoksuvälit kun on 9-11 kk. No odotellaan....ja kyllähän niitä pentuja olisi taas pitkästä aikaa kiva tänne saada.

Huldan tulevan sulhon terveystulokset lojuu vielä Kennelliitossa joten en vielä kerro tuosta herrasta sen enempää. Varasulhokin on varattu jos sattuu jokin mutka matkan varrella tulemaan .

Ai niin, vihdoinkin tuli postia sairaalalta ja aika 13.9  neurofysiologiseen tutkimukseen näiden puutuvien käsien vuoksi. On tuota odotettukkin, viimevuoden puolella laittoivat työterveydestä lähetteen PHKS:ään ja sieltä tuli tammikuussa tieto että jono on 4-6 kk.......no 9 kuukautta tuosta nyt kuitenkin meni ennenkuin pääsen tutkimuksiin. Hyvä näin.