Viime yönä siirryttiin lumisateen saattelemana kesäaikaan. Aamulla oli aikainen herätys kun tytöt oli sitä mieltä että ulos on päästävä, ei nukuta enää. Monta yötä onkin mennyt huonoilla unilla kun on joutunut olemaan varpaillaan Riinen takia. Antibiootit ei tuntuneet oletettuun pissatulehdukseen auttavan ja lauantai-aamusta olinkin yhteydessä päivystykseen. Lääkäri oli sitä mieltä että tuo kova juominen ja pissaaminen saattaa aivan hyvin johtua juoksusta eikä ollut kovinkaan huolissaan. Sovittiin että Riine syö nyt kuitenkin tuon kuurin loppuun.....Eilen alkoikin Riine olemaan jo ihan normaali ja tänään on ollut myös ihan ok. Itse ajattelinkin että tuo johtuisi juoksuista kun Riine tuntuu olevan sellainen että jos yhtään mistään nipistää niin se on heti vesikupilla.
Samanlainen se oli syksyllä kun huomasin sillä olevan matoja. Illalla alkoi kovasti juomaan ja oli yön levoton, ulkoana rampattiin tämän tästä. Aamulla sitten huomasinkin sen kakan kuhisevan matoja. Niissä sitten olikin sellainen riesa että en toista kertaa välittäisi sellaiseen matorumbaan ryhtyä. Riineä madoteltiin muistaakseni neljä kuuria kymmenen päivän välein. Lisäksi tarhasta ja pihalta piti siivota kaikki jätökset roskiin, huh mikä homma.

Riinellä on juoksussa parhaat päivät menossa ja pojat käy kierroksilla. Peikkoa voi pitää sisällä aidan takana samaan aikaan tyttöjen kanssa mutta Arttu ja Veeti on pihalla tyttöjen ollessa sisällä. Tätä hauskuutta nyt kestääkin sitten pitkään kun Huldan parhaat päivät on vasta loppuviikosta. Pari viikkoa kaikkineen nyt saadaan noiden kanssa sumplia.....

Aivan ihana aurinkoinen päivä tänään. Muutaman räpsyn kävin pihalla ottamassa, ihan vaan tuolla pikkupokkarilla.

Peikkoherra päivystää.Aurinkoiset lumiset maisemat.