Tänään on ollut tosiaan laiskottelupäivä. Koko päivän on taas väsyttänyt aivan kamalasti ja pariin otteeseen olen torkkunutkin. Ihana aurinkoinen ja lämmin ilma ollut tänään. Koirat on olleet koko päivän ulkona, kohta otan ne syömään ja sitten potkaisen vielä loppuillaksi ulos. Sisällä saavat taas olla viikolla kaiket päivät.

Aamupäivällä kerättiin isännän kanssa kanttarelleja ihan tuosta omalta pihalta. Yhden kastikkeen verran niitä löytyi. Yleensä kanttarelleja on meillä paljon enemmän mutta jostain syystä niitä ei nyt tuohon pihametsikköön näytä tulevan. Pitkästä aikaa paistoin lettujakin kasan ja nyt ollaankin sitten ihan ähkyinä täällä.

Eilen Porvoon reissulta ostin koirille muutaman narupallon ja kovassa käytössä ne onkin jo tänään olleet. Riinellä on aika kapea tuo alaleuka ja yritän nyt saada sitä touhuamaan noiden pallojen kanssa ja kiskomaan niitä, josko siitä olisi apua että saadaan kulmurit kasvamaan sinne mihin ne kuuluu. Ja ehkäpä ne oikeille paikoille kasvaisi ihan ilman narupallojakin, kunhan nyt ostin, mihinpä sitä rahansa laittaa jos ei koirien hyvinvointiin :)

Tänään saatiin viimeiset klapit kasattua liiterin seinustalle joten se savotta on nyt hoidettuna, seuraavaa odotellessa...