Riinellä alkaa olla parhaat päivät käsillä ja on siis hulinaa täällä tiedossa. Tänään aamulla koirat vielä yhdessä lenkitin mutta tämän päivän ja illan on jo ollet tytöt erossa pojista. Riine on häntäänsä kääntänyt jo maanantaista saakka ja oikeastaan eilen illalla pojat siitä alkoi siihen malliin kiinnostua että nyt en enää niitä tänne keskenään ota, edes valvovan silmän alle. Ensiyö nukun siis jo likkojen kanssa alakerrassa. Onneksi on huomenna vapaa ja viikonloppuna ollaan Riinen kanssa messarissa kumpanakin päivänä niin menee nuo parhaat päivät ohi ihan huomaamatta.........vai meneekö :)

Ihania lumisia pakkaspäiviä on pidellyt. Aamullakin oli mittarissa -19 mutta silti aivan ihana lenkkikeli. Nyt onkin lauhtunut mukavasti ja ihan hyvä, huomennakin kun koirat saa olla ulkona pitkin päivää, vuoroin pojat ja vuoroin tytöt.

Tänään maksoin lonkka ja kyynärlausunnot kennelliittoon ja saa nähdä milloin pamahtaa tulokset nettiin. Silmälausunto jo näkyikin tänään koiranetissä, terveethän nuo nyt olivat. Pentuna siis cea. Sitä kyynäräähän tässä nyt jännätään.........

Huomenna vietetään Itsenäisyyspäivää ja johan nuo keksivät että Tuntematon Sotilas ei sovi lapsille päivällä klo 14 katsottavaksi, mutta sen sijaan klo 17 on ok. Voi perse miten naurettavaa touhua ! Niin kauan kuin muistan on itsenäisyyspäivänä tuo elokuva katsottu ja tuskin siitä mitään traumoja on meidänkään pojille jäänyt. Kamalampiahan nuo kaikki pelit ym on mitä nuo kakarat tänä päivänä pelaavat. Ja olenpa melkein sitä mieltä että joku vanha mustavalkoinen elokuva ei todellakaan lapsia edes kiinnosta.

Pommi-kissalla on aina lämmin syli mihin käpertyä, on aina joku karvainen lähettyvillä. Tällä kertaa Arttu-pappa.....Järjetön yskä jatkuu aina vaan, taitaa olla jo neljä viikkoa takana.