Tänään aloitettiin aamu koirien kanssa menemällä pellolle juoksemaan ja leikkimään. Vaihtoehtona olisi ollut remmilenkki viiden koiran kanssa, joten pelto vei voiton. Ja kyllä nuo siellä taas juoksivatkin ja saivat liikuntaa varmaan kymmenen remmilenkin verran.

Aamupäivästä ajelin Lahteen , ensiksi Finnmarille kynttiläostoksille, kilokynttilöitä, tuikkuja ja lyhtykynttilöitä ostin kassillisen, köyhdyin 14,50 eur. Tuosta allaolevasta kuvasta puuttuu lyntykynttilät kun en niitä siihen viitsinyt alkaa sovittelemaan, olivat ihan väärän värisiäkin :)

Seuraavaksi suuntana Plantagen ja yllätys yllätys, kärryllinen kukkia mukaan. Orkidea, kolme pallokrysanteemia, kanervia ja koristepuolukkaa nappasin mukaan. Pihalle ne jo laittelinkin ja heitin osan kesäkukista pois. Ei ihan riittänyt 30 euron lahjakortti noihin , pikkuisen jouduin vielä ihan rahalla maksamaankin. Terrassa tykkään yleensä käydä kukkaostoksilla mutta nyt kun oli tuo lahjakortti niin pitihän se tietysti saada tuhottua pois.

Koirien lelut keräilin pihalta ja laitoin koneeseen parin alusen kaveriksi. Nyt roikkuu narulla monta puhdasta nallea ja solmulelua :)

Nyt alkaa syksy todella tehdä tuloaan, lehtiä ja roskia piha pullollaan. Meillä kun on isoja koivuja useampi niin eipä lopu lehdet. Isäntä niitä aina keräileekin ruohonleikkurilla kun ei niitä kukaan jaksa haravoida. Eikä tuolta talon ympäri kulkevalta hiekkatieltä niitä oikein saakkaan haravoitua. Grillipaikkaa yritin vähän siivoilla. Isäntä lähti Lahteen Pelicansien peliin joten olen tämän illan täällä ihan vaan koirien kanssa ja ajattelin hämärällä sytytellä tulet ulos puugrilliin ja nautiskella olostani.

Tämän päivän hankintoja, Orkidea ja kynttilät.

Syksyn kynttilät, keltaista ja oranssia. Jouluna sitten punaista, valkeaa ja vihreää.