Tänään oli sovittu inkkaripentueen tapaaminen tänne meille ja vettähän tietty satoi kun aisaa, aamusta alkaen. Isännän kanssa päätettiin laittaa teltta pystyyn että on edes kahvinjuonniin ja makkaransyönnin ajaksi jotain sateen suojaa. Tuo hobbarin teltta on hyvin palvellut kait 10 vuotta mutta nyt alkaa olla aikansa päässä. Yhtä putkea on vaihdettu nyt pariin otteeseen ja taas on katkeamssa. Ja isohan tuo on kuin mikä ja painava....uuden teltan hankin heti kun rikastun.Omat koirat heitin tarhaan hyvissä ajoin ja puolilta päivin alkoikin porukkaa saapumaan. Trikkipoika Aapo sekä soopelitytöt Elma, Inka ja Cara pääsivät paikalle. Loput kolme eivät nyt valitettavasti näihin kekkereihin päässeet mutta toivottavasti näen heitä myöhemmin.
Ihan ok oli pennut kasvaneet, parilla kulmureissa toivomisen varaa ja pyysinkin nyt omistajia olemaan tarkkana noiden kulmureiden kanssa, ettei mitään suurta vahinkoa vaan pääsisi tapahtumaan. Pentujen isä Aapo ( Lumihelmen Apassi) oli paikalla myös, kyllä se on vaan niin komea poika ja olen kyllä tosi tyytyväinen että sitä päädyin Huldalle käyttämään.
Vaikka ilma oli aivan syvältä niin eipä se tahtia haitannut, märkiä oli koirat kuin omistajatkin.  Taipaleen Merja oli kuvailemassa ja jossain vaiheessa varmaan saadaan kuvat pennuista, laittelen niitä sitten esille myöhemmin. Ihan mukava päivä oli ja ihana oli
nähdä pentuja, ehkä niistä paria nähdään tammikuun Lahden ryhmiksessäkin.....


Omat koirat oli aivan järkyssä kunnossa oltuaan monta tuntia märässä, mutaisessa tarhassa ja sainkin tehdä hieman töitä niiden puhtaaksi saamiseksi. Suihkuhuone kattoa myöden ravassa. Pyyhkeet ja sadeloimet heitin samantien koneeseen.
Nyt on sauna lämpenemässä. Normaalistihan saunatontut saunoo vasta isäntäväen jälkeen mutta meilläpä tuo kaveri istuu löylyissä ihan talonväen seurana :)Naapurilta saatiin lainaksi tällainen hellyttävän pieni kantokoppa, kissulin kotiinhakua varten....hellyttävän pieni, kun vertaa koirien isoihin kangashäkkeihin :)