Aloitetaan nyt sitten taas blogin pitäminen, josko saisi aikaiseksi kirjoitella kuulumisia. Tänään on ollut todella kaunis päivä. Pirun kylmä viima vaan ulkona. Tarkoituksena oli ottaa muutama kuva mutta näpit oli jo niin jäässä valmiiksi ettei siitä mitään tullut.

Ostoksilla kävin ja sainpa vihdoin hankittua itselleni uuden kännykän. Vanha oli ihan toimiva kyllä enkä olisi edes uutta tarvinnut mutta ostinpa kuitenkin.

Koirille hain sapuskaa varastoon ja Pyton-Petelle hiiriä. Jesse ja Petehän nyt sitten asuvat taas täällä meillä, valitettavasti nuorenparin onni ei sitten kestänytkään :(

Huomenna ajattelin ajaa porhaltaa siemenostoksille, kesäkukkien siemiä pitää saada vaikka en niitä vielä multaan laitakkaan. Ihana kevät, paras vuodenaika !

Muokkauksia jälkikäteen.....meillä siis elelee täällä tällä hetkellä kaksi aikuista kun tuo nuoriso on jo lentänyt pesästä. Pitkäkarvaisia collieita kuuluu porukkaan neljä kappaletta. Kiamoran Best in Show " Peikko", Kiamoran Blue Diamond" Arttu", Kiamoran Black Fantastic " Veeti", Finn Arrow Glamour of Gold " Hulda".