Tännepä ei kuulu mitään ihmeellistä, samaa ainaista sukankudontaa :) No sen verran koirarintamalta uutta, että Riinen käytin maanantaina progesteroni-testissä ja nyt odotellaan viikonloppua että päästään astutteluhommiin. Perjantaina tai lauantaina aloitellaan niitä puuhia. Toivottavasti saadaan hommat hoidettua.

Ilmat on nyt vaihteeksi olleet ihan mukavat, lunta maassa, päivisin lämpötila nollan tuntumassa ja öisin muutama aste pakkasta. Pari aivan ihanaa aurinkoista ja keväälle tuntuvaa päivääkin on tässä ollut.

Zooplussalla on taas ruokatilaus vetämässä ja tällä kertaa valitsin toisen kuljetustavan, DHL/ Posti. Sunnuntaina 14.2 tein tilauksen, vielä ei ole paketti tullut. Jossakin Suomen terminaalissa tuo kai on, mielenkiinnolla odotan milloin mahtaa saapua.

Neulerintamalla viimeiset aikaansaannokset :) Broken seed-sukat, todella helpot ja joutuisat tehdä. Ensin alkuun muutama rivi joustinneuletta, sitten itse rivit : 1. rivi 1o1n, 2. rivi kaikki oikein, 3. rivi 1n1o , 4. rivi kaikki oikein.. Noita neljää riviä sitten toistellaan. Itse käytin kahta väriä, mutta kolmella olisi ollut vieläkin helpompi kun ei olisi tarvinnut miettiä onko 1. vai 3. rivi alkamassa :)


001.jpg