Kyllä se kesä nyt on täällä. Sateen jälkeenkin aivan ihana kesä tuoksu. Muutama päivä kun menee niin alkaa olla täysi lehti puissa. Joutsenpariskunta on palannut tuohon meidän lammelle taas pesimispuuhiin, kolmas kesä jo peräkkäin. Näyttää äitijoutsen jo hautovan pesällä ja isä pitää vahtia uiskennellen ympärillä. Kovin lähelle ei viitsi mennä, koirien kanssa aamulenkki kuljetaan näköetäisyyden päästä ja kauempaa niitä katsellaan.

Olen ollut ihan totaalisen puhki eikä ole oikein jaksanut yhtään mitään. Töissä sain esimiehen kanssa hommia selviksi ja eiköhän tämä tästä taas helpota, toivon ainakin. Pari viikkoa on vielä töitä ja sitten olisi parin viikon loma. Viikon päästä tulee töihin minulle kesätuuraaja ja kesä onkin siinä mielessä mukavaa että saan rauhassa tehdä paperihommat kun ei tarvitse puhelimeen vastata. Tavallaan kahteen pekkaan tehdään minun työt + tuurataan yksi työkaveri.

Riine olisi taas siistimistä vailla lauantain näyttelyä varten mutta jätän sen homman huomis-illaksi. Aina niin kauniit luonnonkorvat sillä meinaa nyt karvanlähdön myötä nousta ja harmittaa kun en tajunnut alkuviikosta heittää klyserolia korviin, nyt se on myöhäistä. Vielä kaksi näyttelyä ja sitten Riinen näyttelyt jatkuu syksyllä kun saa turkkinsa takaisin. Meinaan nyt ihan koemielessä karvanlähdön jälkeen pestä sen kerta viikkoon Royal Jellyllä ja katsoa kasvattaako se tosiaan turkin nopeammin kuin ilman pesuja.

Huldalle ollaan lisätty yksi ruoka päivässä . Isäntä ruokkii sen töistä tullessaan ylimääräisellä sapuskalla. Hulda on ihan sopivassa kunnossa ja kun tuo kovin nälkäiseltä vaikuttaa niin syököön nyt reilusti ja kasvatelkoon vauvoja. Tänään aloitin kolmen päivän madotukset koko porukalle.
Riinen olin aikeissa viedä kuviin ja silmätarkkiin lomalla mutta taidan jättää loppukesään. Tai viisainta kai olisi soittaa Ell-asemalle, kysellä Pärnäsen lomia ja elää sitten niiden mukaan :)

Kukkia, kukkia ja kukkia......Tulppaanit tuntuu lisääntyneen sitten viime kevään....Ja ah niin rakas voikukka ensimmäisten kukkijoiden joukossa.......ja viimeisten myös.