Pentulaatikossa on kaikki hyvin ja pennuista pieninkin on petrannut kovasti. Muiden seassa touhuaa ja tissille löytää tiensä nälän yllättäessä. Pennut on oikein reippaita ja jämäköitä. tyytyväisiä nuo näyttää olevan eikä laatikosta paljon älämölöä kuulu, paitsi jos maitobaarissa on ruuhkaa eikä sinne heti pääse :)

Hulda saa ruuan nyt neljän tunnin välein, nappulaa, lihaa ja piimää. Lisäksi ruokien välillä annan sille juotavaksi piimä/vesi/kermaviili seosta johon kerta päivässä lisään vielä kananmunan. Maitoa näkyy tulevan riittävästi koska pennut vaikuttaa tosiaan ihan tyytyväisiltä.
Hulda on muuten reipas ja hyväkuntoinen mutta näkyy vuotavan jotakin epämääräistä moskaa,jälkeisiä luultavasti, hyvä tietty että vuotaa ulos ja seurailenkin sitä nyt tässä pari päivää ja ensiviikolla saatan sen viedä ultrattavaksi jos tuo vuoto ei lopu. Tai kysyn nyt ainakin eläinlääkärin mielipidettä asiasta...
Toinen silmäkin sillä näkyy tulehtuneen mutta nyt näyttäsi ihan hyvälle kun olen tämän päivän silmää huuhdellut ja pyyhinyt. Lämmöt oli tänään 39,3 mikä on kai ihan ok tällä hetkellä kun maidontuotanto on käynnissä.Omenapuu kukkii kauniisti, toiveissa syksyllä omenoita....ehkä.Tänään on ollut aivan järkky sade iltapäivään saakka. Saa ottaa kaiken mielikuvituksen käyttöön kun miettii mihin tuon kaiken märän pyykin saa kuivumaan.