Olipa kiva päästä tänään ihmisten ilmoille, nimittäin Heinolan koiranäyttelyyn. Ihan vaan turistina siellä olin, tosin myös kannustamassa yhtä kasvattiani. Kasvattipoika nappasi tänään H:n, purennan takia. Hyvä purenta koiralla muuten on, mutta toinen alakulmuri on lohjennut tapaturmaisesti ja katkaistu, mutta eipä hammastodistuksella mitään virkaa tänään näyttänyt olevan. No Aapo ( Frozeneye's Mescalero ) on kuitenki ihan komea poika, ja niin mahtavassa turkissa parhaillaan. Harmi kun on poissuljettu jalostuksesta, emän haiman vajaatoiminnan takia.

Riinelle kyselin tänään alustavasti sulhasta, josko Riinen saisin talvella astutettua.No lupa uroksen omistajalta tuli ja nyt on ihan helpottunut olo. Sopivia trikkiuroksia kun ei niin vaan ole tarjolla. Tätä urosta en tänne nyt vielä julkaise, kerrotaan se sitten joskus myöhemmin. Riinen juoksuthan todennäköisesti osuvat marras-joulukuulle ja kaikki on vielä niin epävarmaa tämän selän takia. Leikataanko vai ei, jos leikataan niin sitten saa pentuhaaveeet toistaiseksi haudata...

HUOMENNA aloitan tyttöjen pesut.....juu en ole saanut mitään niiden suhteen aikaiseksi, edelleenkään :)

Minä niin odotan että nuo saakelin viljat puidaan tuosta meidän pellolta, että pääsee tytöt taas revittelemään. Kurjet jo tänään kovasti huutelivat tuolla lähistöllä, joten eikö olisi jo aika puimureiden saapua.

Näkymä meidän alapihalta...

001.jpg

Omppujakin saadaan muutama...

004.jpg