Onpa ollut veto pois taas tänään. Aamulla nousin kuudelta päästämään koirat pihalle samalla kun isäntä teki lähtöä töihin. Yritin sen jälkeen vielä nukkua mutta kun ei saa nukuttua niin ei, seitsemän jälkeen luovutin ja nousin ylös. Koirien kanssa pellolle ja sitten Lahteen kauppaan. Koirille hain sapuskaa ja kirppareilla kiertelin mutta eipä ollut mitään kiinnostavaa. Yhden pussilakanan ostin taas päälliseksi koirien petiin, niitä kun saa olla useasti pesemässä niin on sitten vaihtopäällisiä reilusti.

Aika harmaa päivä ollut tänään, jossain vaiheessa aurinko vähän yritti pilkahdella. Onneksi ei sentään ole satanut. Ulkona ollaan oltu pitkin päivää ja otin juuri koirat sisään hetkeksi lepäilemään ja syömään kunnes ne taas potkaisen pihalle illanviettoon :)

Lintujen ruokinnan ajattelin aloittaa pikkuhiljaa ja talipalloja sekä siemeniä ostin lintulaudalle. Kukkakaupassa poikkesin sen verran että nappasin muutaman kukan joista kyhäsin pihapöydälle syksyasetelman. Aiemmin syksyllä ostamani krysanteemit oli jo niin karseat että ne oli pakko heittää pois.

Niin on ollut lämmintä että kukkapenkissä oleva ruusu alkaa kukkimaan uudelleen.