Keväisiä ilmoja on pidellyt pari päivää, säät on olleet aika vaihtelevat. Pakkasesta - 8 aina +6 asteeseen. Tosin niinhän ne keväällä säät tuppaa heittelehtimään, joten ollaan siis siinä uskossa että keväthän se alkaa jo olla. Ja jos ei vielä ole niin ainakin tulee :) Kevään ensimmäiset tulppaanit ostin tänään, nyt vielä nupussa mutta parin päivän päästä kauneimmillaan.

002%20%282%29.jpg

Tänään töistä tullessa huomasin että koiratarhassa oli verta. Kaikki koirat on päällisin puolin ehjiä ja kissakin hengissä. Mantan suun tarkistin kun ajattelin josko siltä olisi joku hammas irronnut, kaikki hampaat on mielestäni kyllä tallella. Toisaalta mietin josko Artulla olisi eturauhasessa jotain häikkää ja veri olisi ollut pissasta lähtöisin. No nyt täytyy vaan seurailla tilannetta. Tottahan sitä taas päivystystaksalla mennään jos jotain ilmenee...

Taas on ollut niin rankkaa töissä ja illat olen ollut todella puhki. Harvoin olen väsymyksen takia jättänyt kotihommia tekemättä, nyt olen, ei vaan ole jaksanut. Kaikki illat on menneet sohvalla torkkuessa. Valmisruualla ja fastfoodilla eletty koko viikko. Tänään sain sentään pari koneellista pyykkiä pestyä. Huomenna olisi ohjelmassa koirien trimmaus ja sen myötä lattioiden imurointi ja pesu, pakko !