No tulipa sitten käytyä Riinen kanssa Tuuloksen näyttelyssä, tuomisina H. Mitään hyvää ei tuomari Riinestä löytänyt, ai niin olihan sillä sentään hyvät korvat ja silmät :) Paljon on tultu alaspäin parissa vuodessa kun edellisen kerran Riine oli samalla tuomarilla RYP 4...Liian raskas kokonaisuudessaan oli tänään, paitsi sitten liian kevyt raajaluusto. Ei liikkunut eikä tehnyt mitään muutakaan tuomarin mielestä..

No meillähän ei siis ole kuin yksi suunta, ylöspäin, eli pohjalla ollaan:) No mepä tytöt sitten näyttelystä suivaantuneena lähdettiinkin näyttelyn jälkeen pyöräilemaan. Jospa tuolla pyöräilyllä saataisiin Riine edes jonkinlaiseen kuosiin ja jos ei auta niin ainahan siinä kuitenkin kunto kohoaa :) Ja onhan Riinessä toki tällä hetkellä hieman löysyyttä joten varmaan tuo pyöräily on ihan hyvä juttu. Jyväskylään ja Seinäjoelle Riine on vielä ilmoitettu mutta Seinäjoki jätetään nyt ainakin väliin. Mietin tuota Jyväskylää vielä...

Luna on reipas tyttö ja on kotiutunut aivan mahtavasti. Parit pissat on sisälle tullut ja hienosti osaa ulos tehdä tarpeensa kunhan vaan tarpeeksi useasti ulkona käydään. Isot ei siitä kamalasti välitä ja Veetin kanssa saa olla tarkkana. Sisällä en uskalla päästää sitä vielä Veetin lähelle pyörimään, saattaa nimittäin tulla hammasta. Muut sitä kyllä myöskin komentaa mutta ne osaa tehdä sen nätisti ja toki saavatkin komentaa jos aihetta on. Veeti on Veeti ja sehän oli ihan odotettavissakin, ettei ihan heti pentua sulata.

Ulkona otetut kuvat on kaikki ihan tärähtäneitä, tässä pari pikaisesti sisällä napattua. Isoja petejä on meillä nurkat täynnä mutta tämä Pommilta lainattu on paras :) Pommi on muutenkin ihan POP !

DSC01649-normal.jpg

DSC01655-normal.jpg