Vihdoinkin perjantai, jes !!! Isäntä tuli jo iltapäivästä kotiin ja koirat Luna mukaanlukien olleet ulkona jo pitkän aikaa. Isäntä puhalteli lehtipuhaltimella lehtiä ja voi sitä riemua. Kaikki ihan täpinöissään pärisevästä helvetin koneesta :) Äsken tulin Lunan kanssa sisään kun ajattelin että on tirsoja vailla, ja mitä vielä, Pommikissa tuli reissuiltaan samoilla saranoilla, nythän pitää tietty lentää Pommin perässä ympäri huushollia.

Huomenna olisi tarkoitus mennä poikkeamaan hetkeksi Lahteen näyttelyyn, ihan vaan katselemaan ja shoppailemaan. Yhden pienen karva-alusen ostan ja leikkelen siitä Pommi-kissan mökkiin alusia. Isäntä nimittäin teki Pommille oman lämpöeristetyn mökin tuohon ulos ovenpieleen. Jos Pommi joskus kylmillä jää tuonne ulos niin pääsee edes jonkinlaiseen suojaan. Jollain tuo mökki pitäisi vielä päällystää tai sitten vaikka maalata.

Siis niin raivostuttaa tuo Olympuksen järkkäri jolla en osaa kuvata, enkä saa kunnon kuvia aikaiseksi millään. Vielä jotkut kukkakuvat saattaa onnistuakkin mutta koirista ei saa onnistuneita kuvia millään. En vaan tajua noita kaikkia miljoonia säätöjä mitä siihen pitäisi osata laittaa, ärsyttävää. Pokkarista loppui patteri ja yritin tuolla järkkärillä ottaa Lunasta kuvia, kaikki ihan sumeita ,äh. No kissan mökistä sain sentään yhden onnistuneen otoksen. Nyt vaan mökkiä tuunailemaan ja sisustamaan :)

PA250002-normal.jpg