..nimittäin pihalla. Vettä sataa ja pihalla kaikki kulkureitit peilijäässä. Isäntä on niitä yrittänyt hiekoittaa mutta ihan turhaa, kaikki hiekka uppoaa hetkessä jään sisään. Muuten kaikki hyvin mutta Arttu-papalla vaikeuksia päästä liukkaalla eteenpäin. Niin se vaan menee että vaikka kuinka on alusta-varma koira niin vanhuus tekee tehtävänsä, eikä kulku liukkaalla olekkaan enää mikään itsestäänselvyys. No koitetaan selvitä. Kyllähän nuo nuoremmat pärjää vaikka välillä juostessa liukastelevatkin, ja pelkään kyllä niidenkin puolesta etteivät itseään satuta. Itse eivät kyllä paljon jäätä tunnu varovan.

Tarhassa vielä jonkin verran lunta, tosin jäälle vetää senkin pikkuhiljaa.

001.jpg

Etuovelta toiseen suuntaan..

011.jpg

ja toiseen suuntaan..

009.jpg

Vettä ja suojaa luvannut vaihtelevasti näillä näkymin ainakiin viikoksi, näille lumille saamme siis heittää hyvästit. No toisaalta helmikuussa vasta mennään joten eiköhän pakkasta ja uutta luntakin ole vielä luvassa.

Kiva seurailla noita koiria ja kissaa, pentukoirat on aina ihan täpinöissään kissasta mutta kun ikää tulee niin aina vähemmän kissa kiinnostaa. Mantan vuoro olla innoissaan kissasta, Lunaltakin on jo suurin into hävinnyt ja pihallakaan ei enää kissan perässä kilometrimäärällä juosta. Nyt ei Mantaa sen sijaan voi irti pihalla pitää jos kissa on ulkona, nehän juoksee peräkkäin vaikka maailman ääriin : )

Mustat kaverukset :)

014.jpg