Meikäläinen ei näköjään ehdi tänne muuta kuin juhlapyhien toivotuksia laittamaan, kaikki aika menee tätä tivolia pyörittäessä, sukkia kutoessa ja laiskotellessa :) Aikalailla kymmenkunta sukkaparia on tässä parin viikon sisällä tullut väsättyä ja lisää tulee koko ajan, olen ihan hurahtanut sukkien kutomiseen. Sitä saakelin kantapäätä en edelleenkään osaa tehdä, no ei haittaa, ihan sukilta nuo silti näyttävät :) On tehty pitkävartista ja lyhytvartista, joulupukinkonttiinkin sain viidet sukat tehtyä :) Tässä viimeisimmät tekeleet...

002.jpg

Tänään töiden jälkeen lenkitin koirat ja nyt ovat tyytyväisinä täällä sisällä, tv ja radio on päällä, eikä kukaan sen kummemmin edes kuuntele ulkoa kuuluvaa pauketta. Isot kyllä kestää odottaa aamuyön puolelle seuraavaa pissatusta mutta Manta ei. Mietinkin otanko riskin ja käytän sen jossain vaiheessa ulkona vai annanko pissata sisälle paperille. Toisaalta se on aikalailla jo sisäsiisti eikä viitsisi ottaa takapakkia, MUTTA en myöskään halua ottaa sitä riskiä että pelästyy pihalla jos joku onnistuu juuri samaan aikaan lennättämään raketin taivaalle. No täytyy katsoa mitä tässä tekee.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA !

" Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat, tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat ja vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat. "

 

10404188_10152929058777418_1665947292375