Alaosaston vuosikokouksessa poikkesin ja saatiinhan sieltä taas jotain pientä kotiintuomiksiksikin. Arttu-pappa oli näyttelyveteraanien ykkönen ja Riine näyttelynarttujen kakkonen. Taisikin nyt olla Artun viimeinen pokaali , vaan onhan tuo niitä vuosien varrella aika mukavasti hankkinut tuonne lasivitriiniin. Toivottavasti Riine kulkee isänsä jalanjälkiä ja saadaan hommata lisää lasivitriinejä :)
Mukavan hallituksen saivat kokoon taas täksikin vuodeksi ja paljon kaikkea tapahtumaa on tiedossa taas.

Kennelrehun autolla poikkesin hakemassa tilaamani lihat ja ne on nyt laatikoissa tuolla pihalla. Pakkanen on ääriään myöden täysi ja pakko yrittää huomenna ehtiä sinne tekemään tilaa, varmaan on jotakin poisheitettävää taas sinne jäänyt. Jos olisikin reilusti pakkasta niin säilyisivät kyllä ulkona mutta on kai taas luvannut lauhtuvaa, tällä hetkellä näkyy mittarissa olevan -17,6.

Huldan äsken pesin ja nyt on valmis huomiseen näyttelyyn. Turkkia ei ole ennättänyt pentujen jäljiltä vielä saamaan täyteen mittaan mutta noilla karvoilla nyt mennään, kun on kalliit maksutkin kerran maksettu. Eipä sen puoleen ainahan tuo on ollut aika niukkaturkkinen. Riine alkaa pikkuhiljaa pudottamaan turkkiaan ja sitä en ensiviikonlopun Turun jälkeen saa enää mihinkään kevään näyttelyihin ja ajattelinkin jos Huldaa jonnekkin ehtisin ilmoittelemaan, se kun ei vielä ole juoksua tehnyt pentujen jälkeen.

Pakkohan se oli taas kuva napata tämän päivän saldosta :)