Niin paska päivä töissä :( Mä en vaan 22 vuotta asiakaspalvelutyötä tehneenä jaksa tajuta niitä asiakaspalvelijoita jotka paskat välittää asiakkaistaan, saatika työkavereistaan. Itse välitän puheluita ja viestejä 8 h päivässä, kaiken muun paperihomman ohessa ja ne joille niitä YRITÄN välittää, paskat hoitaa hommiaan, arg ! Ja mihinkäs muuhun se turhautuneiden asiakkaiden paskalasti kaatuu kuin mun niskaan. Tästä ongelmasta on työpaikalla asiakaspalveluporukan esimiehen kanssa puhuttu ja palaveria pidetty kerta toisensa jälkeen, vaan ei perkele asiaa saada hoitoon. Tänään kieltämättä kävi taas mielessä että onkohan tää ihan mun juttu......no kai se sitten on kun siinä 22 v. olen viihtynyt. No huominen vielä ja sitten viikonloppu, onneksi.
Muutenkin olen niin loman tarpeessa kuin vaan olla voi. Kesä meni pentujen kanssa pätkälomia pitäen ja nyt on edelleen paukut kesän ja pentujen jäljiltä ihan loppu.
Onneksi ei tänä viikonloppuna ole mitään pakollista.

Viikon päästä on inkkaripentueen tapaaminen täällä meillä ja toivottavsti mahdollisimman moni vaan pääsisi paikalle. Ihana nähdä pentuja ! Seuraavana viikonloppuna taitaakin olla Jyväskylän näyttely. Häät olisi tiedossa samana viikonloppuna tuon Jyväskylän kanssa mutta päätin jättää häät väliin, säästyypä rahaa kun ei tarvitse poiketa vaatekaupan kautta :)

Koirille kävin tänään hakemassa taas pienen satsin lihoja ym. pakkaseen , vähäksi aikaa on lisuketta nappuloihin. Puuroa pitäisi tehdä satsi pakkaseen, nyt olen niille aamuisin antanut isännältä jääneet kaurapuuron jämät kun en muita  puuroja ole saanut tehtyä. Hyvinhän nuo pärjäisi pelkällä nappulallakin, mutta jotenkin on itsellä parempi mieli kun saa niille kuppiin heitettyä lihoja, puuroja ymym.......

Huomenna isännän autolla töihin kun oma auto saa huomenna talvirenkaat alleen. Tänään vaikka oli aamusta pakkasta niin hyvin selvisin kesärenkailla, tosin näkyi olevan suolattu tuo iso tie. Huomiselle onkin kai luvattu ihan lunta joten hyvä aika saada talvirenkaat alle.....