Tänään aamu aloitettiin mitenkäs muuten kuin peltolenkillä, kirpakka keli mutta aurinko lämmitti jo aamusta niin ihanasti. Yöllä oli pakkasta ja olevinaan kamalan kylmä kun pariin otteeseen käytin koirat pissalla ja aamulla oli peltokin vielä ihan huurteessa kun lähdettiin. Onneksi illalla nostin omakasvattamat amppelipelargoniat sisälle, ne kun haluan säilyttää ensikesään jos vaan suinkin siinä onnistun.

Aamupäivästä menin Riinen kanssa tuohon meidän koululle mätsäriin, nappasin naapurin Sirpan sheltteineen matkaan mukaan. Isäntä tuli Huldan ja naapurin isännän kanssa hieman myöhemmin. Paljon oli taas koiria ja tuttuja muutenkin paikalla. Pentuja oli ilmoitettu 34 kpl joten tovihan siinä taas vierähti, kolme tuntia saatiin kulumaan tuolla reissulla.  Riine sai punaisen nauhan maininnalla että osaa esiintyä niin nätisti että sinistä ei voi mitenkään antaa :D Parina meillä oli Dobermann mikä ei ollut huono lainkaan, tosin Riine kyllä liikkui nätimmin.......Eipä muuten sitten sijoituttu mutta hyvillä mielin voidaan tästä suunnata ekoihin näytelmiin, ei mitään huolta :) Kaipa sitä tällä omalla näyttelykokemuksellakin on jo sellainen ote tuohon touhuun että saa koirankin esiintymään ihan siististi. Kun ei vaan turhia hötkyile ja kun tietää että ei se maailma pieniin mokailuihin kaadu :)

Toisen naapurin tyttö Olivia 8v. osallistui lapsi-koira kisaan kolmannen naapurin koiran Puten kanssa. Hienosti esiintyivät mutta eivät sitten sijoittuneet. Meillä siis ollut tänään koko naapurusto liikkeellä :D

Nyt alkaa krysanteemi olla kunnon kukassa.

Naapurin Marjaanan eilen nappaamat kuvat Peikosta ja Riinestä.