Tänään oli veronpalautuspäivä ja sen kyllä huomasi. Lähdin kaupoille aamupäivästä ja kaupoissa oli tosiaan porukkaa pilvin pimein. Pari tuntia sain tuohon ostostouhuun suttaantumaan mutta nyt on joululahjat hankittu paria ostosta lukuunottamatta. Paljoa en edes ostellut mutta vähän jotain pientä kaikille läheisille. Kynttilöitä kävin Finn-Marilta hakemassa taas yhden satsin, oikeasti täällä on kynttilöitä palanut kilokaupalla ja tuikkuja satamäärin. Ja luulen että vielä joudun yhden kassillisen hakemaan ennenkuin kevät koittaa.

Nuoret Jonin ja Jasmin kävin iltapäivästä hakemassa saunomaan ja sillä aikaa kun saunoivat juoksutin heidän Nemo- koiraansa tuolla pellolla, siltä ei tunnu virrat ihan heti loppuvan :) Käytin nuoret myöskin kaupassa, pääsivät vähän helpommalla kun ei tarvinnut kävellen raahat viikonlopun ostoksia kotiin.

Ilta onkin tässä mennyt joulupaketteja tehdessä, kynttilöitä poltellessa ja onpa tuossa viinilasillinenkin vieressä. Vettä sataa mutta nou hätä. Nautitaan nyt tästä mitä on. Huomenna olisi taas Riinen laitto sunnuntain messaria varten ja laitan sen mitä pystyn, kaveri lupasi Riinen harjata ennen kehää. Kädestä otettiin eilen tikit pois ja nyt haava irvistää todella rumasti, hoitaja ei kyllä ollut sen kummemmin huolissaan mutta minusta haava ei kyllä nyt näytä mitenkään hyvältä. No seuraillaan nyt mihin suuntaan mennään. Kyllähän tuo varmaan tuosta paranee mutta arvesta tuskin jää mikään kaunis:(

Kuvat on nyt kortilla kun on aina niin pimeää ettei saa ulkonakaan mitään kuvatuksi.