Kylläpä on tuntunut päivä pitkältä kun töistä lähdin jo ennen kahta pois. Mukava aloitus viikkoon kun eilinen oli lomaa ja tänään lyhyempi päivä töissä. Ehdittiin tuossa alkuillasta jo poiketa nuorison luona kahvilla ja viemässä pojalle kypärä kun on nyt helmikuuhun asti työharjoittelussa ja kulkee sinne skootterilla. Toivottavasti pysyisi ilmat nyt edes jotenkin sellaisina että hän nuo työmatkat mopolla pystyy kulkemaan.

Arvasin oikein kun veikkasin että eilen tekemässäni kukka-asetelmassa olevat punaiset koristeet houkuttelee lintuja niitä napsimaan. Tänään töistä tullessa oli jo pari punaista palloa nostettu pois asetelmasta ja tiputettu pöydälle. Eivät sitten näemmä maistuneetkaan hyvälle :)

Terrassa poikkesin töiden jälkeen ja löysin sieltä kivan purkin keittiön pöydälle, koirien keksejä ja makupaloja varten. Tähän saakka on keksi ym laatikoita ollut pitkin pöytiä mutta nyt sain kaikki siististi tuohon purkkiin. Vielä täytyisi isännän "rojuille" saada joku samantyylinen purkki niin saisi nekin tavarat piiloon. Käsistä kun on niin helppo jättää pitkin pöytiä kaikkea turhaa lojumaan.