Nyt se on sitten ihan lausunnoilla todistettu, että on sitä meikäläisellä vikaa muuallakin kuin päässä :)  Löytyy välilevyn pullistumaa, nikamasiirtymää, nivelrikkoa, rappeutumaa jne. Lisäksi parissa nikamavälissä hermopinne. Nivelrikkoa ja rappeutumaa nyt varmaan tällä iällä jo löytyisi muutenkin, mutta ikävämpi tuo pullistuma, nikamasiirtymä ja hermopinne. Lähetteen sain PHKS:aan ja siellä sitten viisaammat päättää leikataanko tuo selkä vai ei. Toistaiseksi sairauslomaa tämän kuun loppupäiville saakka. Ensiviikolla edessä ensimmäinen fyssarikäynti. Laihdutuskuurihan tässä on edessä myös, tosin ei mikään huono homma sekään :)

Vahvat lääkkeet on nyt käytössä ja katsotaan miten niiden kanssa alkaa elämä sujumaan. Liikkua koitan sen minkä pystyn. Itseasiassa liikkuminen onkin kaikin kivuttomin olomuoto, istuminen ja paikallaan seisominen pahinta. Aamut on yhtä tuskaa ennenkuin pääsee sängystä ylös, mutta kun vauhtiin pääsee niin sitten taas elämä hymyilee :)

Pyöräilyä jatketaan Riinen kanssa, tosin meinaan kyllä nuo muutkin tytöt siihen opettaa. Lunan kanssa mennään varovasti ihan pientä matkaa tuolla pehmeällä alustalla, tosin ei noita muitakaan asfaltilla juoksuteta, pidempää matkaa vaan kuin Lunan kanssa. Mietin pitäisikö hankkia pyörään Springer, näkyy olevan Peten Koiratarvikkella alle 30 eur, ei olisi suuri menoerä vakka jäisi käyttämättäkin.

Onhan tässä pää nyt täynnä kaikenlaisia ajatuksia,  mutta eiköhän pääkin selviä pikkuhiljaa...ellei sitten ole pöhnässä noista lääkkeistä, jotka äsken ensimmäistä kertaa heitin naamariin.