Riinellä on ihan mieletön karvanlähtö, parissa päivässä on pudottanut melkein kaikki....ja sen huomaa lattioista, sohvista, vaatteista jnejne. No viikonloppuna kun sen pesen niin eiköhän sitten aleta olla voiton puolella ja pääsee Riine kasvattelemaan uutta turkkia. Veeti on turkkiaan pudottanut pikkuhiljaa ja Arttu ei oikeastaan ole moneen vuoteen turkkiaan enää pudottanutkaan. Tosin eipä nuo urokset kumpikaan koskaan oikein karvattomia olekkaan. Huldan steriloinnin jälkeistä turkinpudotusta tässä odotellaan ja kauhulla sitä minkälaisen tuhnun se sitten itselleen kasvattaa....

Alkuviikko on taas vierähtänyt ihan vaan kotona lorvaillessa, mitään sen kummempaa en ole saanut aikaiseksi. Normaalit siivoukset ja pyykkäykset olen saanut tehtyä, pakko ! Piha alkaa olla kohta siinä kunnossa että saa imurin ja luutun kanssa heilua täällä taas ihan päivittäin, kesää odotellessa.

Postissa olisi noudettavissa uusi näyttelyteltta, en tiedä miten kätevä on kasata mutta noita tuolla näyttelyissä näkyy ihmisillä olevan. Puolta kevyempi ainakin kuin ikivanha Hobby Hallin teltta. TipiDogilta tilasin kun näkyi olevan tarjouksessa 99 euroa. Alla linkki.

http://kauppa.tipidogi.fi/product_info.php?products_id=2273&osCsid=94b399d5d861a7298d4c6599288df241