Porvoossa tuli käytyä. Charlotte Hoyer tykkäsi Artusta todella ja kehui maasta taivaaseen, tulos VET ERI 2. Eri:t tuntui olevan aika tiukassa kuten myös SA:t. Ihan hyvä mieli jäi tästä päivästä. Tämä näyttely on näillä näkymin Artun viimeinen jos en tule toisiin ajatuksiin tässä vielä :)  Paljon on yhdessä kierretty ja vähän haikein mielin olen, jos tämä nyt on tässä :(  Mutta katsotaan nyt, Arttu on "vasta" 9 v. ja jos sillä kuntoa riittää niin miksipä en vielä joskus sitä jonnekkin näytille ilmoittaisi.

Pitäisi ottaa nuo tytöt  seuraaviksi projekteiksi näyttelyrintamalla, mutta jos Hulda tässä piakkoin saadaan kantavaksi niin sepä on sitten taas vajaa vuosi eteenpäin, kun sitä voi edes ajatella mihinkään viedä. Riinelle marraskuussa pari pentunäyttelyä ehkä luvassa, katsotaan nyt....

Brunbergilla tietty taas piti käydä, saldona kasa riisisuklaita. Edellisenkin reissun suukot on vielä syömättä mutta pakkohan siellä on aina pyörähtää jotakin hyvää hakemassa.

Aurinko paistaa nyt ulkona täydeltä terältä mikä onkin aivan mahtavaa näin sateisen viikon jälkeen. Kohta kynttilöitä ja lyhtyjä palamaan ja nauttimaan mukavasta lauantai-illasta. Huomenna ajattelin heivata nuo kesäkukat mäkeen ja hankia tilalle jotain syksyn kukkia, koristekaaleja tms. Kukkakauppa reissua siis luvassa huomiselle.