Enpä ole tänne taas ehtinyt kuin vasta tänään.

Eilen aamulla meinasi tukka nousta pystyyn kun unenpöppörössä etsin Pete-Pytonia terraariosta eikä sitä ollut, ei missään. No löytyihän se lopulta, oli kaivautunut uima-astiansa pohjan alle nukkumaan. Ehti käydä ajatus jos toinenkin mielessä.....

Peikko on ollut  pari päivää taas tosi jäykkä ja kipeän oloinen. Pakkasista se taas johtuu ja ollaankin pidetty Peikkoa ulkona vaan liikkeessä ja pienillä lenkeillä. Eipä nuo muutkaan kyllä ole paljon olleet tarhassa makoilemassa vaan pellolla yritetty niitä liikuttaa. Ja kai nuo karvaiset vielä pakkasen kestäiskin vaan emäntä ei.

Veetille sain varattua Lahden Ell asemalta rokotusajan, menee rokotuksia vanhaksi ensiviikolla joten pakko viedä. Ja tietty Huldaa en vastaavasti vielä voi viedä ultraan joten tulee taas useampi käynti pienen ajan sisällä. Meillä on käyty Mäntsälässä ja Lahdessa vuoroin, riippuen "vaivasta", mutta nyt ajattelin keskittää käynnit Lahteen. Siellä kun kuitenkin aina silmien ja lonkkien tiimoilta tulee käytyä .

Tuli sellainen asia mieleen että meillä kun syödään Jahti ja Vahti kuivamuonaa alkoi mietityttämään lemmikkipalstoilta bongaamani juttu jossa väitettiin joillekkin tulleen virtsakiteitä kyseisetä ruuasta. Onkohan kellään tutulla kokemusta tai enempää tietoa asiasta ?? Meillä tuo ruoka on todettu ihan toimivaksi kun nuo saavat kuitenkin kaikenmoista siihen lisäksi. Pitääkö tässä nyt alkaa virtsakiteitä tms pelkäämään ??

Yritän nyt saada pari ulkoilukuvaa tähän liitteeksi........ja Peikkokellon tietty.