Juuri sanoi oluttölkki tsup :) Aamusta alkaen olen touhunnut sisällä ja ulkona. Kämppä siivottu, mattoja pesty, uusia pihakalustepuita hiottu ja maalattu, sekä kukkia hieman hoidettu. Postista kävin hakemassa viimeiset pentutarpeet ja pentuhuonettakin tuossa jo hieman siivoiin ja laittelin kuntoon. Koiriakin oli tarkoitus alkaa harjailemaan ja pesemään mutta molemmat metallipiikkiset harjat on kadonneet jonnekin, niillä saa hyvin karvan irti enkä viitsinyt Roger Paran kanssa alkaa pelleilemään. No jospa nuo harjat jostain ilmestyy, ei siis tänäänkään tarvinnut tehdä koirille mitään :) Nyt ajattelin loppupäivän ottaa ihan iisisti.

Kaverilta oli aamulla tullut viestiä, pyyteli mukaan matkaseuraksi muille maille. Viikonlopun kestäisi tuo reissu mutta en uskalla täältä enää mihinkään lähteä, Riinellä 55 vrk. nyt meneillään. Eikä mulla kyllä ole passiakaan...

Toinen kaveri vinkkaili homeopaattisista tuotteista synnytystä ajatellen ja pitihän sitä luontaistuotekaupasta käydä Arnica D30 hakemassa, kehäkukkauutteesta antoi myös vinkkiä mutta sitä ei tänään ollut saatavilla. Noista homeopaattisista olisi varmasti monessa kohtaa apua, kun niitä vaan oppisi käyttämään .

Tässä tämänhetkinen pihapöytä, melkein 10 vuotta on virkaansa hoitanut mutta nyt alkaa paikkapaikoin lahoamaan.

003-normal.jpg

Tässä osa uuden pihapöydän puista...

002-normal.jpg

Luna päivystää tarhasta käsin pihatielle.

015-normal.jpg

Kitukasvuinen palavarakkaus.

012-normal.jpg

 

                                   *****************************************

Piti vielä tulla lisäämään kuva orkideasta jonka olen omin neuvoin saanut uudelleen kukkimaan ja nuppujakin on kivasti :) Tämä on jo toinen joka on kukkinut uudemman kerran.

003%20%282%29-normal.jpg