Nyt on sitten etupihalta kaikki vähäinenkin lumi sulanut ja kura lentää, koiratarha taas kammottavassa kunnossa. Nurmikolla ja tuolla pellolla sentään on vielä vähän lunta ja koiria käynkin siellä juoksuttamassa ennen sisälle ottamista jotta vähän puhdistuisivat eikä joka kerta tarvitsisi suihkuttaa. Maanantaina siivosin ja pesin lattiat vaan eipä olisi kannattanut. Nytkin sataa vettä taivaan täydeltä.

Tänään sain leikattua koirilta kynnet mutta käteen kyllä sattui kynsisaksien puristaminen. Muuten käsi on ok mutta puristaa ei voi eikä kantaa mitään painavampaa. Harjattavahan nuo olisi mutta se on vielä jätettävä kun en niitä kunnolla saa kuitenkaan läpikäytyä. Jos yksitellen pikkuhiljaa niitä ottaisi käsittelyyn. Tammikuun puolessa välissä vasta näyttely tulossa joten eiköhän sitten saa koiran jo kunnolla harjattua ja trimmattua.

Riinen ja Artun ilmoitin SCY:n meidän alueen alaosaston colliekilpailuun, katsotaan nyt miten siinä pärjäävät. Jos nyt vaikka ainakin kunniakirjat niille sieltä saataisiin :)

Tänään on ollut taas harmaa päivä ja kynttilöitä sytyttelinkin jo aamulla heti herättyä, isäntä kun on päivät töissä niin ei sitäkään haittaa tää kynttilähullu :) Valokuviakaan ei oikein saa aikaiseksi kun on niin pimeää.

Tonttu on saanut itselleen lisää eläinystäviä sitten viimejoulun.