Vihdoinkin taas työviikko takana ja pari vapaata edessä. Huomenna olisi tarkoitus vähän täällä siivoilla ja touhuilla. Talkooporukkaa on tulossa tekemään lumihommia , katolta lumet alas ja kuormaajalla ne pois pihalta. Isäntähän ei lonkkaleikkauksen jäljiltä voi mitään tehdä mutta antakoon sitten ohjeita muille :) Alkaa käymään taas ahtaaksi piha tuon kaiken lumen ansiosta. Meikäläinen on luvannut pitää talkooporukan makkarassa ja oluessa....

Eilen kaupassa tajusin ettei koirille ole mitään nappulan lisuketta sulamassa ja hätäpäissäni nappasin HauHau championin säilykepurkin matkaan. No sehän tuntuikin pitkästä aikaa olevan maailman parasta herkkua. Muuthan meillä onkin hyviä syömään mutta Riine on ajoittain sellainen ronklaaja että meinaa mennä hermo sen kanssa. Jauhelihoja, puuroja, sisäelimiä  ym meillä yleensä on aina nappulan sekaan heitetty mutta nytpä sitten nappasin tämän päivän kauppareissultakin muutaman säilykepurkin matkaan. Nappuloina noilla kuitenkin on mielestäni ihan huippuhyvä nappula joten lisukkeilla ei ole niin suurta merkitystä.

Pommi-kissa syö kuivaraksuja merkistä riippumatta oikein mielellään, mutta noiden kosteiden kanssa on aika kranttu, muutama mieliruoka on ja tänään kävinkin taas sille muutaman märkäruokapurkin hakemassa Mustista ja Mirristä. Haluan sillekkin syöttää kunnon lihapitoista ruokaa ettei sitten tule mitään pissavikoja, joita kuulemma kissoille helposti liiasta viljasta tulee. Kissahan on siis vielä enemmän lihansyöjä mitä koira, eikä todellakaan tarvitse viljoja yhtään mihinkään.