Taas on melkein viikko vierähtänyt eikä mitään ole jaksanut tännekkään kirjoittaa. Yöt menee valvoessa ja alkaa olla jo univelkaa niin maan helkkaristi että just ja just selviää tässä eteenpäin. Töissä on ollut paskahommia ja niiden setviminen vie vähäisetkin voimat. No huominen vielä ja sitten viikonlopun viettoon.

Ilmat on olleet aivan ihanan keväiset tällä viikolla, eilinen varsinkin, linnut suorastaan huusi puissa ja aurinko paistoi taivaan täydeltä. Eiköhän noita samanlaisia kevätpäiviä nyt taas saada jatkossakin ja paukkupakkaset on taakse jääneet.

Tänään sain onneksi koirat trimmattua ja saakin taas hetken olla siltä hommalta rauhassa. Joka paikka on kipeänä aina sen rupeaman jäljiltä kun lattialla könyää pahassa asennossa. Pöydälle noita ei ole opetettu enkä enää viitsi niitä alkaa opettamaankaan, mutta seuraava pentu kun tulee taloon niin pöydän hankin välittömästi ja opetan pennun siihen.

Kuvia en ole saanut otettua, tässä joku aiemmin tänä talvena otettu. Jos vaan viikonloppuna jaksais taas yrittää napsia jotain.