Loma taas takanapäin ja onneksi hellekkin oli ja meni. Tässä pari päivää on tuntunut mukavan viileältä helteiden jälkeen. Koiratkin jaksaa touhuta pihalla ja eilisen sadepäivän jälkeen näkyy kukkapenkitkin taas voivan hyvin.

Kuvia yritin Riinestä taas napsia mutta kun se ei viihdy hetkeäkään paikallaan niin ei niistä kuvista saa onnistuneita oikein millään. Joku kaveri on saatava joku päivä tänne että voi ottaa Riinestäkin oikein hyvät seisomakuvat. Tosin se on pestävä ennen valokuvausta, on niin likainen kun vaan olla voi. Tarhassa on iso juhannusruusu ja Riine on päättänyt antaa ruusulle juurihoitoa nyt oikein kunnolla, on kaivanut ruusun juurelle ison kuopan jossa sitten tykkää makoilla.

Pari vapaata viikonloppua on vielä ja sitten alkaa näyttelyitä olemaan taas käsillä. Arttu kiertää muutaman veteraanikehän ja jossain vaiheessa katson Riinelle muutaman sopivan pentunäyttelyn. Parin viikon päästä saa Riine 16 vko rokotuksen ja sitten aletaan kiertelemään vähän Match Show:ssa treenailemassa. Eipä ole pentukoiran kanssa kehässä tullut oltuakaan sitten Huldan pentuajan ja siitäkin on jo reilut 4 vuotta.

Tässä muutama äsken napsaistu kuva.

 

Lisätäänpä nyt vielä pari Kurkikuvaa jotka juuri äsken kävin tuossa meidän pellolla nappaamassa.