Viikko sitten oli tosiaan pakkasta -30, sitä seuraavana päivänä mittari jo plussan puolella ja vesisadetta. Sillä seurauksella että piha ja koiratarha on nyt aivan peilijäässä. Itsellä on sentään Icepugit alla, mutta koirat ne sitten liukasteleekin siihen malliin, että pelkään niiden katkovan koipensa. Nyt on pari astetta pakkasta ja yöllä pitäisi tulla taivaalta lunta. Se sitten taas lisääkin jännitystä kun ei lumen alta nää jäätä, eikä nastakengät pidä lumessa. En tiedä millä noita koiria sitten tuonne ulos saa, kun ei itsellä ole tässä varaa liukastella pätkääkään.

Zooplussalle taas miinusta, pari viimeistä toimitusta on kyllä tökkinyt aika tavalla. Tämänkertaisen tilauksen tein 22.1 eikä toimitus ole vielä meille saakka löytänyt. Pakettiseurannasta huomasin että viimeyönä on lähtenyt Lahden terminaalista eteenpäin, mutta tosiaan ei tänne saakka ole vielä tullut. Jostain olin huomaavinani että heillä on toimitusaika 4-8 vrk, tämä tilaus on nyt 10 vrk ollut matkalla. Pariksi päiväksi koirille vielä ruokaa on, jospa nuo tilatut sapuskat ehtisi ajoissa.

Meinaa meikäläiseltä alkaa pää jo pehmenemään tähän oleiluun , eikä pakkolepoa ole takana kuin kolme viikkoa, vielä olisi pakko olla vaan viikkotolkulla. Kun on kokoajan tottunut jotain pientä puuhastelemaan niin ei meinaa luonnistua millään tällainen laiskottelu. Kyllästyin jo lukemiseen ja tv:n katsomiseenkin, joten ajattelin sitten kokeilla onnistuuko kutominen sängyssä selällään ja onnistuihan tuo. Nyt alkaa ensimmäinen sukka olla jo valmiina, tiedä mitä tässä vielä saa aikaan kunhan sukat on kudottu.

Selkä on hyvällä mallilla ja olen jo pari lääkettä saanut lopetettuakin. Vielä popsin muutamaa, mutta nekin tässä lähiviikkojen aikana saan lopetettua ( toivottavasti ). Ennen leikkausta kävin apuvälinelainaamosta hakemassa apuvälineitä, korokeistuimen vessaan, koroketyynyn tuolille, sukanvetolaitteen ja tartuntapihdit. Mitään muita en ole tarvinnut ja ovat tuolla muovikasseissa, mutta nuo tartuntapihdit on aivan mahtavat, ilman niitä en pärjäisi hetkeäkään. Niillä kun saa nostettua lattialta kaiken tarpeellisen, vedettyä housut jalkaan, ladattua pyykit koneeseen ja otettua sieltä pois ymym. Ainakin kaksitoista viikkoa kun meikäläiseltä on kielletty kumartelu sekä selän kiertoliikkeet. Kaikkea muuta pystyn täällä oikeastaan tekemään, mutta koirille en saa täysiä kuppeja lattialle, tyhjät kyllä sitten taas saan pihdeillä kätevästi takaisin pesuun. Isäntä onkin meillä nyt toiminut koirien virallisena ruokkijana ja tulee toimimaankin vielä määrittelemättömän ajan :)

Meikäläisen parhaat ystävät, tartuntapihdit :)

002.jpg