Ja kyllä sitä lomaa on odotettukin, kolme lomaviikkoa tällä erää. Viikon jätin kätilölomaksi syksylle, jos vaikka niitä pentusia tänne saataisiin jossain vaiheessa. Lomasuunnitelmia ei sen kummemmin ole, ainoa pakollinen homma on saada nuo ikkunat pestyä. Ja ne on oikeasti ihan pakko pestä koska taitaa olla peräti pari vuotta kun ne on viimeksi kunnolla pesty...

Reissuja on tiedossa tasan sen verran että mummon ja Arskan käyn alkuviikosta viemässä mökille, jossain vaiheessa poikkean Hauholla katsomassa collieurosta ja Porvoossa ajattelin poiketa vanhassa kaupungissa kahvilla ja Brunbergilla, siinähän nuo kesäretket sitten on. Jos joku haluaa lähteä mukaan niin tervetuloa, isäntä tuskin on halukas mukaan. Valmis olen lomalla lähtemään ihan mihin vaan jos kutsu käy ja jossakin näyttelyssäkin saatan tässä poiketa. No kolme viikkoa on lyhyt aika ja tuskin ehdin yhtään mihinkään....jos edes niitä ikkunoita ehdin pestä :)

Kattimatti kantaa sisälle vuoroin päästäisiä ja hiiriä, tänään taas ennen töihinlähtöä yritin elävää päästäistä metsästää tuolta saunan eteisestä, vaan en onnistunut kiinni saamaan. Pakko oli töihin lähteä ja vetäisin vaan välioven kiinni ettei tule peremmälle kämppään. Isäntä sen sitten myöhemmin oli saanut sieltä ulos heivattua. Eilen huomasin että auton tuulilasi, konepelti ja katto on kissankäpälän jälkiä täynnä, kivat mustassa autossa.

DSC01426-normal.jpg

Kesälomatunnelmaa parhaimmillaan, luettavana Seppo Jokisen " Hervantalainen". Olen lukenut kaikki Jokisen kirjat, suosittelen sille joka tykkää kotimaisista poliisijutuista. Kirjanmerkki on ostettu vuonna 2008 maailmanvoittajanäyttelystä Ruotsista.

DSC01427-normal.jpg