Tällaiset kahden työpäivän viikot sopii meikäläiselle oikein hyvin, tosin alkoikin jo tympimään nuo joulun pyhäpäivät. Arkeen on palattu kamalan työkiireen saattelemana ja työkiireet jatkuu vielä muutaman päivän. Liian vähän työpäiviä saada kaikki vuodenvaihteen hommat tehdyksi.
Joulu on ohi, koristeet ja tontut saa vielä pari päivää olla ja sitten korjaan kaikki pois. Vaikka olenkin jouluihminen niin kyllä se vaan niin on että kun jouluaatto on vietetty niin tuntuu koko joulukin olevan ohi.
Tänään syötiin viimeiset kinkut, joululaatikoita jäi vähän pois heitettäviksikin ja koirille syötän nuo porkkanalaatikon rippeet. Itse ei olla mitenkään ahmittu eikä ylensyöty mikä aiemmin aina on ollut ihan vakio. Asiat ihan hyvällä mallilaan siis ja normaali arki voi alkaa.

Huomenna olisi tarkoitus ajaa Lapinjärvelle uutta autoa katsomaan ja mikäli auto on ok niin siitä sitten tulee minulle ja koirille uusi kuljetusalusta :) Hyvin on meitä kyllä kuljettanut tuo vanha farmari volkkarikin, ei mitään valittamista vaan aikansa kutakin ja meinasin siitä nyt luopua.

Ja se saakelin rakettien pauke on alkanut, Veeti ei pysy tarhassa hetkeäkään vaan pyrkii koko ajan pois. Ei voi sitä siellä vahtimatta pitää ettei riko itseään kun kampeaa yli. Tätä tämä nyt sitten on ensiviikkoon saakka. Meillä ei raketteja ammuta mutta muualla kylällä kylläkin ja kun naapureissa on lapsia niin tietäähän sen mitä se pauke taas on. Tosin ei ne lapset ole pahimmasta päästä vaan aikuiset jotka pitkin iltaa, juhlimisen ohella käy pihalla raketteja räiskyttämässä, prkl. Ja ampukoot raketteja kunhan tekisivät sen sallituissa aikarajoissa, ehtisi ulkoiluttaa nuo koiratkin ennen klo 18 ilman että tarvitsee pelätä missä pamahtaa.
Huldan Inkkari-pentujen omistajia olen ohjeistanut nyt pentujen ensimmäisen vuodenvaihteen vietosta, etteivät vaan pääsisi pelästymään.

Tänään poikkesin työmatkalla Plantagenilla kun ilmoittivat että koirien pedit on alessa -40 %. Ja löytyihän sieltä hyvä iso peti, jolle jäi hintaa vajaa 40 eur. Ei ehkä parasta mahdollista materiaalia pitää puhtaana ja koko iso peti on sitten tungettava koneeseen jos sen pestä meinaa. Mutta eipä haittaa meitä kun vasta kesällä iso uusi pesukone hankittiin johon kyllä mahtuu.
Kukapa tuon pedin heti testasi, no Pommipa tietenkin.Oikein hyvältä vaikuttaa Pommin mielestä, kelpaa siis koirillekkin :)

Ja pääsihän Riinekin sitten vihdoin testaamaan.........