Työpäivä alkoi hienosti, kaikki koneet pimeinä ja hetken teki atk-tuki hommia että saatiin koneet pelittämään. No seuraavaksi jäin sitten jumiin yhteen toiseen hommaan ja kun joku toinen tekee osan ja joku toinen toisen osan, meni muutama tunti aamusta että pääsin jatkamaan omaa osuuttani.

Meikäläisellä on nyt se kauan odotettu PEF-mittaus meneillään ja tietysti on flunssainen olo, yskittää ja astmapiippuakin pitäisi ottaa, vaikka ei saisi. Mitäköhän tästäkin nyt taas tulee. Päijät-Hämeen keskussairaalan keuhkolääkäri ei huoli minua sinne ennenkuin pef-mittaukset on onnistuneesti saatu tehtyä...

Eilen laitoin tilauksen imevästä höyrypesurista menemään. Toimitusiaka 1-3 vrk joten ei tarvitse miettiä mitä teen ensiviikonloppuna...siivoan ja siivoan, kerrankin ihan vapaaehtoisesti ja innolla :) Uusia mattoja tekisi mieli hankkia ja tänään jo netissä surffailinkin, vielä en mitään kuitenkaan tilannut. Jos jollain on vinkkejä hyvistä matoista koirahuusholliin niin kaikki vinkit vastaanotetaan. 

Maailmalle lähteneet pennut voi hyvin ja ihan hyvin ovat uusissa perheissä niiden kanssa pärjänneet. Kotiin jäänyt Manta on sulautunut omaan laumaan niinkuin olisi aina siihen kuulunut. Tai oikeammin kyllähän Manta sulautuu mutta hyvin on isotkin ottaneet pennun hoiviinsa. Meinaa vaan Lunalla ja äitikoira Riinellä olla hieman liian kovat  otteet leikin tuoksinassa, no on Mantalla ainakin juoksukavereita :)