Aamulla startattiin klo 7.00 kohti Helsinkiä, hyvissä ajoin oltiin paikalla ja jäi mukavasti aikaa purkaa tavaroita, laitella koiraa jne. Kasvattaja Päivi joutui taas Riinen laittamaan nätiksi ja onnistuihan Päivi siinä, Riine ROP-pentu kera mukavan arvostelun, tuomarina Jaana Hartus :

" Erinomaista tyyppiä oleva, erittäin hyvin kehittynyt. Erinomaisen lupaava runko. Hyvä pää ja ilme. Kirsupigmentin tulee täyttyä. Lupaavat liikkeet. Pentukarvassa. Väri saa kirkastua "

Riine ei kyllä ollut tänään parhaimmillaan. En tiedä oliko matossa liikkaa namien hajuja eiliseltä vai mikä oli. Liikkui kyllä suht hyvin mutta ei olisi meinannut malttaa seistä kun piti vaan haistella mattoa. No hyvä päivä kuitenkin. Nyt on näytelmät näytelty siihen asti kunnes saadaan kirsuun pigmentti tai vaihtoehtoisesti ulkomaisia tuomareita kehään, jäädään siis odottelemaan :)

Kädestä nappasin siteen pois heti kotiuduttuani ja haava näyttää nyt todella hyvältä. Ennen nukkumaanmenoa pitää kättä vielä huuhdella ja laittaa yöksi siteeseen taas parantumaan. Eiköhän tämä tästä nyt kun sai eilen asiantuntevaa hoitoa ja hyviä neuvoja terveyskeskuksessa.