Isäntä oli tänään kantanut mullat kasvihuoneelle ja sain perunat istutettua. Alunperin oli tarkoitus istuttaa potut ämpäreihin ja pitää täällä sisällä jonkin aikaa. Naapuri kuitenkin vinkkasi laittaneensa perunat kasvihuoneeseen joten niinpä sitten tein minäkin. Toivottavasti ei tulisi kamalan kylmiä öitä että lähtisivät kasvamaan. Peiteharsolla täytyy peittää jos on hallaa luvassa.
Tänään löysin hukassa olleet sinkkiämpärit ja huomenna on tarkoitus istuttaa niihin gladiolukset.....

Peikon uurna on nyt kotona, isäntä kävi sen eläinlääkäriasemalta hakemassa. Olen vähän suunnitellut tuonne pihan perälle jonkinlaista muistolehtoa koirille, tuolla kaapissa kun olisi jo kolme uurnaa sinne laitettavissa....Olisi kiva jos olisi joku iso kivi minkä juurelle noita haukkuja saisi haudata ja vaikka jonkin nimilaatan laittaa kiven kylkeen.

Pää on tässä aivan sekaisin nyt kaikesta tiedosta liittyen barffaukseen ja ylipäätään koirien ruokintaan. Meillä koirat on voineet tosi hyvin kun ovat enimmäkseen syöneet raakaa, tosin viimeaikoina olen niille syöttänyt aina joskus nappuloitakin jos on unohtunut ottaa lihoja sulamaan tms. Nyt tuolla kaverin blogissa olen poikkeillut ja siellä on oltu sitä mieltä että collie vaatii hiilareita erilailla kuin joku muu rotu, eikä saa massaa eikä turkkia jos hiilarit jättää pois....No toisaalta sitten toisen kaverin kolme pehkourosta barffaa täysillä, ihan ilman hiilareita kun eivät saa edes kasvissoseita. Ja nuo urokset  on kyllä hyvässä kunnossa mahtavine turkkeineen !...Tämä on aina yhtä vaikeaa noiden ruokien kanssa......Ison kattilallisen keitin puuroa äsken ja ajattelin että ruokin niitä nyt pääsääntöisesti "kotiruualla" ja pienellä osalla nappulaa, tosin sitten mietityttää mitä lisävitamiineja niille pitää antaa että saavat kaiken tarvitsemansa......Ja toki yksilöitähän nuo on koiratkin ja mikä sopii yhdelle ei vlttämättä sovi toiselle. Veikkaan kyllä että jos annan vaikka 50 % nappulaa ja 50 % lihaa, kalaa, mahaa tms.  niin ei kai tuossa voi ihan metsäänkään mennä, vai voiko...........