Tänään on oltu kyllä ulkona aamusta saakka. Ensin aamun aloitus koirien kanssa lenkillä, mukavassa aurinkoisessa säässä.
Kaverin kanssa oli sovittu että ajan koirien kanssa heille klo 11.00 ja siitä jatketaan matkaa Niinikoskelle luontopolulle. Aamupäivästä sitten alkoi vettä tulla taivaan täydeltä mutta ajattelin että satakoon vaikka vanhoja ämmiä, nyt mennään ulkoilemaan kun on sovittu ja niin mentiin. Perilläpä ei ollut edes satanut ja mukavassa kelissä saatiin luontopolku kulkea. Siis niin mahtava hiljaisuus ja rauha, kyllä siellä luonnon keskellä hermo lepäsi. Kiitos vaan Teijalle että opasti minut paikan päälle niin voin mennä toistekkin, tosin yksin en sinne kuitenkaan uskalla lähteä, kuitenkin "keskellä korpea".
Veeti ja Riine pääsi reissuun mukaan Teijan tyttöjen Usvan ja Sumun kaveriksi. Riine säheltäjä se kertaalleen putosi pitkospuiltakin ja tietty kaikista mutaisimpaan paikkaan. Paluumatkalla autossa oli niin järkky suon ja mudan haju että oli molemmat koirat pestävä heti kun tultiin kotiin.

Selkä ja jalka ei tuosta reissusta tykäneet tippaakaan ja äsken kun ruoan jälkeen heitin tuohon sohvalle selälleni niin enpä siitä enää meinannut mihinkään päästäkkään. No sisulla vielä äsken tein puolen tunnin lenkin koirien kanssa kun sää on mahtava eikä raaski sisällä olla. Isännän kanssa pihavarastosta ja alakerrasta tyhjennettiin tavaraa kaatopaikalle vietäviksi mutta meikäläisen kroppa ei enää siihen meinannut kyetä joten jatketaan huomenna. Tosin isäntä tuolla kuuluu vielä kolistelevan.....

Muutama kuva luontopolkureissulta ja tässä tietoa kyseisestä paikasta.http://www.phnet.fi/kylat/niinikoski/luontopolku.html

Lintutornista käsin pari kuvaa.