Kun ei meillä mitään ihmeellistä ole tapahtunut, niin en ole saanut tännekkään mitään kirjoitettua.

Eilinen vietettiin Mantan kanssa Luumäellä collieiden erikoisnäyttelyssä. Mantaltahan alkaa olla kaikki pohjavillat pois, joten eihän siitä mitenkään saa turkillisen näköistä. Tuomarina nartuilla oli englantilainen Margo Walker, joka antoi Mantalle kyllä ihan mukavan arvostelun. Stoppia tuo tuntui kovasti hakevan ja sehän meiltä tietty puuttuu. Osasin kyllä odottaa mitä tuomari hakee kun hänen kotisivuillaan kävin jossain vaiheessa katselemassa. Kunnon stopilla varustettuja tukkajumaliahan siellä oli :)

Mantan 11 kk arvostelu :

" This bitch has a beautiful shape. Good reach of neck. Nice topline. Good ear carriage. I would prefer more stop. Moved really well. Tail could be longer "

018.jpg

Kuva : Mari Inkiläinen

Ihme ja kumma selkä ei eilen ollut normaalia kipeämpi, vaikka koiran kehässä juoksutinkin. Epätasainen nurmikenttä ja pelkäsinkin että jos askel osuu huonoon kohtaan, niin sitten sattuu ja kovaa. No hyvin tuo kuitenkin meni.

Tänään aamusta poikkesin kaupassa ja sen jälkeen tein todella pikaisen imuroinnin. Nyt onkin selkä taas todella kipeä. Pakko oli vaan imuria vähän pyöräyttää kun koirat pudottaa turkkejaan ja pohjavillaa on huusholli täynnä. Tänään on ollut todella lämmin ilman, ei kuitenkaan ihan hellelukemille päästy. Aurinkotuolissa olenkin lepuutellut selkää, loppuviikoksi hellettä luvassa. Tosin nuo säätiedotukset muuttuu niin nopeasti, että ehtii nuo lupaukset vielä muuttua moneen kertaan.