Helsingissä, Tuomarinkartanossa oltiin tänään, mukana Riine ja kasvatti Onni (Frozeneye's Black Amor ). Tuomarina norjalainen "outolintu" Ralf Campbell, saavutuksina meillä Riine JUN EH ja Onni AVO ERI 1. Uroksissa ei tuomari jakanut yhtään SA:ta joten paras uros luokkaa ei siis saatu aikaseksi.
Riinellä oli tänään huono selkälinja ja huonot, löysät liikkeet.......siis tuo selkälinja on nyt tosiaan huono johtuen siitä että pohjavillat on pois selästä ja vastaavasti pyllynpäällä on karvaa senkin edestä, näyttää pahalta :D Mutta sen kyllä sanon että liikkeet ei todellakaan ole huonot eikä löysät !
Onnin tuloksesta olen enemmän kuin tyytyväinen, pari EH:ta ja H:ta sillä on saldona aiemmista näyttellyistä ja tänään tuli ensimmäinen ERI kera luokkavoiton, jippii ! Kaulaahan Onnilla ei juurikaan ole, mutta kaikkea ei voi saada :DD
Artun toinen tyttö  Blue Mellow's Obsidian oli tänään Harjavallassa näytillä, tuloksella JUN EH 4 , hieno juttu !

Hulda on tuon keskiviikkoisen ultran jälkeen ollutkin nyt sitten niin tiinenä kuin vaan olla voi. Riehuminen loppui siihen paikkaan, makuullekkaan ei oiken helposti pääse ja nälkä on aivan kamala :) Olenkin sille nyt lisännyt reilusti sapuskaa koska lihava se ei todellakaan ole ja kylkiluut on helposti havaittavissa.

En muista olenko aiemmin täällä maininnut että Veeti on kuin eri koira Peikon poismenon jälkeen. Mitään ongelmia ei enää tässä laumassa ole ja kaikkien kanssa tulee hyvin juttuun. Aiemmin täällä sisällä ei kukaan saanut mennä sen lähellekkään, heti oli selkä kaarella murisemassa. Nyt nukkuukin aina jonkun muun kanssa selät vastakkain ja päästää lähelle kenet vaan. Olen oikeasti tyytyväinen ettei siitä kuitenkaan luovuttu.....

Aurinko paistaa harmaan päivän päätteeksi. Pitkästä aikaa oli telttakin taas käytössä näyttelyssä, tosin sateelta onneksi säästyttiin. Kyllä oli taas tavaraa auton täydeltä ja huomenna mahtaa olla taas olo niinkuin junan alle jääneellä kun sitä tavaramäärää on roudannut edestakaisin :)

Tässä aurinkoa leskenlehtien muodossa, kauniita nekin mokomat rikkakasvit.