Menipä taas tämäkin viikonloppu vauhdilla. Eilen saatiin traktorin lavallinen klapeja pihaan ja niitä on nyt kannettu kaksi päivää tuonne pihavarastoon. Klapejahan meillä on vaikka kuinka mutta ne on vielä niin kosteita ettei niillä ole vielä mitään käyttöä, viime kesänähän niitä selkä vääränä kannettiin tuohon pihavaraston seinustalle. Nyt saatiin kuorma sen verran kuivaa puuta että pystytään saunaa niillä lämmittelemään.

Mukavan lauha  ilma on ollut koko viikonlopun ja tosiaan ulkona ollaan oltu paljon, koiratkin melkein aamusta iltaan. Peikkoa ei tarhassa pidetä ja sen kanssa ollaankin käyty aina välillä vähän tuossa pihassa käpsyttelemässä. Nuo viime viikolla ostamani homeopaattiset aineet tuntuu auttaneen Peikon kipeään takapäähän. Jäykkähän se on ja makuultanousu on välillä vaikeaa mutta äskenkin kun oltiin pihalla puita kantelemassa niin Peikolla oli ihan omaa kivaa. Se nappasi puukasasta oman klapin ja sen kanssa touhusi ja ottipa muutaman juoksuaskeleenkin :)

Eilen soitteli yksi colliekasvattaja oman kasvattinsa allergioista ym, varmaan tunnin verran juteltiin ja lupasin olla häneen yhteydessä kunhan saan Lauralta Tinon allergiatulokset. Tulisi nyt vaan ne SLO tulokset niin tietäisi miten tästä pitää Tinon hoitoa jatkaa.

Eilen otin koirat käsittelyyn ja yritin niitä vähän trimmailla, sakset on vaan nyt tulleet tiensä päähän. Aivan mahtavan hyvät sakset nuo on olleetkin, kestäneet 12,5 vuotta. Aikoinaan ne ostin Lahdesta yhdestä lemmikkitarvikeliikkeestä ja maksoin muistaakseni n. 30 mk. Netistä olen katsellut saksia mutta aika hintavia näkyy olevan ja kun ei oikein tiedä mitkä kannattaisi ostaa......

Viikonloppu ollaan täällä herkuteltu hyvällä ruualla, eilen tein Mexikolaista lasagnea, oli hyvää. Parhaillaan on uunissa valkosipulikermaperunat ja pihvejä pitääkin kohta lähteä tästä paistelemaan.